Un espectacle amb constant interacció amb el públic fent servir una titella, música en directe i molt de circ.

Els Eufònics són dues velles glòries del circ que viatgen arreu del món cercant el públic ideal; el que s’emociona, esclata fent mamballetes, crida, riu i plora. Quan el troben ells mostren les seves grans habilitats circenses mentre conten les grans aventures viscudes durant les seves peculiars i llargues gires.

Una nau espacial aterra al poble. Del seu interior emergeixen "Els Visitants", sis misteriosos personatges, tots ells amb llums de tots els colors que cobreixen els seus cossos. Els hi acompanya una bèstia indescriptible de més de tres metres.

Mentre recorren els carrers mostraran les seves increïbles habilitats; efectes visuals, malabars impossibles i acrobàcies que desafien la gravetat. "Els Visitants" és un espectacle itinerant únic, una posada en escena molt completa que uneix en un mateix cercaviles circ contemporani, música, espectacle de llums i fum i moltes sorpreses més. T'atreveixes a venir?

Live Music
Traditional Music

La Bibliomòbil, desenvolupa la creativitat i la imaginació dels infants, amb faules inspirades en l'obra de Ramon llull "El llibre de les bèsties" i una posada en escena completament original i captivadora.

Dos enamorats dels llibres viatgen en un quadricicle vell i tenen la missió de traspassar l'amor per la lectura als més petits, ja que els llibres, amb el pas del temps, han començat a desaparèixer en favor de les noves tecnologies.