QUI SOM?

Un poc d'història

En el 2005 vàrem crear el Circ Bover a Sineu amb la iniciativa de difondre les arts circenses a les Illes Balears, tradició pràcticament inexistent en aquella època. Vàrem començar essent el primer circ itinerant de les balears amb espectacles de circ contemporani, fusionant la música en directe, teatre i la dansa creant un fenomen cultural sense precedents que va portar al Circ Bover a donar-se a conèixer en tot el seu territori a una velocitat inusual, aconseguint el suport del sector cultural i del públic de les Illes Balears. El Circ Bover ha creat espectacles de carrer i teatre que l’ha portat a viatjar pels 5 continents i sumar premis nacionals i internacionals pels seus espectacles i la seva trajectòria. A més, la companyia, és creadora i organitzadora del CIRCAIRE, Festival de Circ d’Alcúdia i la programació anual de circ CIRCART a Pollença.
També gestiona el seu propi centre de circ LA CIRQUERA destinat a la programació, escola de circ, espai d’entrenament i on es duu a terme el programa educatiu DESCOBREIX EL CIRC, una activitat dirigida als centres escolars de tot Mallorca arribant als 4000 alumnes anuals.
Podem assegurar que el Circ Bover, com tot el circ balear està ben viu. El nostre lema… Al Circ Bover tot va bé!

Qui som?

Un poc d'història

En el 2005 vàrem crear el Circ Bover a Sineu amb la iniciativa de difondre les arts circenses a les Illes Balears, tradició pràcticament inexistent en aquella època. Vàrem començar essent el primer circ itinerant de les balears amb espectacles de circ contemporani, fusionant la música en directe, teatre i la dansa creant un fenomen cultural sense precedents que va portar al Circ Bover a donar-se a conèixer en tot el seu territori a una velocitat inusual, aconseguint el suport del sector cultural i del públic de les Illes Balears. El Circ Bover ha creat espectacles de carrer i teatre que l’ha portat a viatjar pels 5 continents i sumar premis nacionals i internacionals pels seus espectacles i la seva trajectòria.

A més, la companyia, és creadora i organitzadora del CIRCAIRE, Festival de Circ d’Alcúdia i la programació anual de circ CIRCART a Pollença.

També gestiona el seu propi centre de circ LA CIRQUERA destinat a la programació, escola de circ, espai d’entrenament i on es duu a terme el programa educatiu DESCOBREIX EL CIRC, una activitat dirigida als centres escolars de tot Mallorca arribant als 4000 alumnes anuals.

Podem assegurar que el Circ Bover, com tot el circ balear està ben viu. El nostre lema…

Al Circ Bover tot va bé!

Equip

Altars
Tià Jordà

Director artístic i fundador

Descobreixo la meva passió pel circ de ben jove i em duu a formar-me en aquesta disciplina per Europa i Llatinoamèrica. La meva experiència laboral amb el Circ Cric em motiva a l’hora de crear el Circ Bover, un circ de la terra; corria l’any 2005 i des d’aleshores em faig càrrec de la creació dels projectes artístics de la companyia, dels espectacles propis, dels esdeveniments i dels festivals de circ. No hi ha res que se’m resisteixi quan es tracta de contribuir a donar llarga vida al circ!

Altars
Cristina Mateu

Gerent, productora executiva i distribuïdora

Acompanyo al meu soci Tià Jordà en les seves peripècies artístiques per tal que els espectacles, els projectes, els festivals i les programacions siguin una realitat. Fer que les idees creatives passin a ser projectes viables em duu a la recerca de finançament i a la seva posterior producció i distribució. La meva premissa és continuar remant sempre endavant per mantenir ferm el rumb del Circ Bover!

Altars
Joana Peralta

Productora i distribuïdora

L’experiència de veure créixer cada un dels projectes és una festa. He de confessar que soc un cul inquiet a qui li agrada fer coses noves, però m’he quedat atrapada al Circ Bover perquè encara no he tengut ni un segon per seure a avorrir-me. Feliç de formar-ne part i de gaudir de la meva feina dins una companyia multiprojecte.

Premis