Festival de Circ
d’ Alcúdia

Des del 2016 juntament amb l’Ajuntament d’Alcúdia, organitzem Circaire, el Festival de Circ de Alcúdia. Un projecte que es duu a terme anualment els primer cap de setmana del mes de maig, en un enclavament privilegiat, el municipi d’Alcúdia.

Circaire,  constitueix un model de festival capaç de modelar una programació que llueix per l’originalitat, diversitat i la innovació, i que s’ha convertit un festival de referència a nivell local, nacional  i internacional.

Més d’una vintena d’espectacles tant de sala com de carrer i per a tots els públics i butxaques -la gran part gratuïts- farceixen l’agenda cultural d’Alcúdia. Propostes escèniques contemporànies dirigides a un públic local i estranger; Propostes atractives per la seva accessibilitat – el llenguatge de l’emoció i el moviment és universal, no té idiomes-, i per la seva qualitat visual i artística.

Circaire, cada any compta amb unes jornades professionals

El Circaire, Mostra de Circ d’Alcúdia ofereix anualment unes jornades dedicades a Professionals del sector de les arts escèniques, que tenen la motivació de formar en les matèries que siguin més susceptibles d’interès i necessitat, i ajudar a crear vincles i sinergies entre professionals per tal de fomentar la projecció de les companyies.

El festival va comptar amb 29.000 espectadors durant la 8ª edició al 2023.