Es Corral Xalest és un projecte col·laboratiu de tres companyies actives i implicades de les Illes Balears:

Circ Bover, Ludoteca de Jardí i Ecotiovivo.

Un projecte dirigit a les famílies on tothom gaudeix d’una diada divertida i carregada de valors :

• Sostenibilitat: Els jocs de fusta de Ludoteca de jardí i els tallers de BambúCirc, estan fets amb materials sostenibles. L’Ecotivivo està construït amb materials reciclats i funciona gràcies a l’energia humana! Exemples de que la diversió i la sostenibilitat poden anar de la mà

• Pedagogia: Proposam jocs i tallers per a que infants i adults puguin desenvolupar les seves habilitats motrius i cognitives, desafiar els seus límits i afavorir el concepte del treball en equip.

• Cultura amb els espectacles i activitats diverses que es programen dins el Circ a la Fresca d’arreu i del propi poble o ciutat.

• Solidaritat: donant l’oportunitat de conèixer la feina d’entitats amb finalitats socials, i fer nostra aportació econòmica. proposam treballar amb entitats del poble o ciutat convidades a través de l’Ajuntament.

Creiem fermament que un món més just, equitatiu i sostenible és possible i el primer que hem de fer és concienciar els nostres infants. El Corral Xalest aposta per acostar tots aquests valors tan importants a través del joc i la diversió.