Carregant Esdeveniments

Arriba la 8ª edició  del Ciclop,  festival de teatre visual de Sineu, i estam molt contentes de formar part de la programació!

#BIBLIOS és el nou espectacle del Circ Bover destinat al públic familiar que reflexiona sobre el mal ús dels dispositius electrònics i l’abús de les xarxes socials envers el món de la lectura.

+ Sinopsi:

Dues amigues, confoses per culpa dels seus telèfons mòbils, arriben sense voler a una biblioteca abandonada, en aquesta es submergeixen en una màgica experiència que les porta a descobrir el poder de la imaginació viatjant a través del món de la lectura, el qual decideixen no abandonar mai més. Un espectacle de circ contemporani, on l’acrobàcia, la dansa, la música i el teatre actuen com a llenguatge per reflexionar sobre la frivolitat dels continguts d’ús mediàtic, el distanciament social que creen les xarxes i altres entreteniments digitals en contraposició a la lectura.

Mira aquí el Teaser

+ Edat recomanada: Apartir de 7 anys

+ Venta d’entrades: Ciclop Festival

+ Sobre Ciclop Festival:
Ciclop neix de la passió per la creació i l’experimentació artística, i és el resultat de l’esforç conjunt de professionals apassionats per les arts escèniques. Amb un programa ric i divers, el festival ens convida a viure experiències teatrals inoblidables repartides per diversos indrets del poble de Sineu.

Us convidem a visitar la seva pàgina web: www.ciclop.com i conèixer de primera mà la proposta de programació que es durà a terme els dies 14,15,16 i 17 de setembre.

 

Compártelo con tus amigos!

Go to Top